Nederland leert door! Een kosteloos ontwikkeltraject nu inclusief BoostUniversity.

Een gesubsidieerd ontwikkeltraject NL leert door 2.0

Difacto en Revaluation hebben de handen ineen geslagen en bieden het ontwikkeltraject ‘NL leert door‘ aan met het inspirerende en motiverende programma van BoostUniversity.

Difacto heeft jarenlange ervaring op o.a. het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en staat voor duurzame inzetbaarheid voor iedereen. De subsidieregeling ‘Nederland leert door’ biedt de mogelijkheid om samen met een gekwalificeerde loopbaancoach een ontwikkeltraject aan te gaan. Iedere werkende of werkzoekende boven de 18 jaar kan dit aanvragen en Difacto ondersteunt en ontzorgt je volledig, vanaf de aanmelding tot en met het ontwikkelplan, inclusief de subsidie-aanvraag en de aanmelding bij de BoostUniversity. Klik hier voor alle informatie.

In samenwerking met Revaluation biedt Difacto het ontwikkeltraject aan inclusief BoostUniversity.

BoostUniversity is een zeer effectief traject, waarin door het blijvend verhogen van motivatie en het bieden van inzichten en overtuiging er structureel persoonlijke groei wordt gerealiseerd. Een uitgebalanceerd programma met korte motiverende PowerBoosts, verdiepende webinars (Practical Talks) en een maandelijkse Keynote sessie. Allemaal direct toepasbaar naar jouw eigen omgeving.

Aanmelden doe je via info@difacto.nl.

Vermeld in je mail bij onderwerp de code: BOOSTINCL